Az Evadam márkáról

Válaszd a női Evadam táskák közül a leginkább stílusodhoz illőt!

Az Evadam bag 2017 tavaszán megálmodott és létrehozott márka. Az egyedi tervezésű vegán bőr övtáskák a trendi kiegészítők közötti hiányt betöltő szerepén felül egy biztonságos és elegáns viselet. Az újraértelmezett övtáska tökéletes választás a fesztiválokhoz, éjszakai klub élethez, de akár egy színházi alkalomhoz is megfelelő.

Az Evadam bag övtáska megalkotását egy sok éves, személyes hiányérzetből született érzés vezérelte. Korábbi munkánk során, illetve szabadidőnkben is rengeteget utaztunk és minden alkalommal (főleg a repülőutaknál) felmerült bennünk a „de szeretnék egy menő, jól kinéző övtáskát!” -gondolat. Mindez a ‘hasitasi’ már ismert pozitívumai miatt, azaz biztonság, ill. hogy minden, amire szükség van, kéznél legyen, ne kelljen a táskában kotorászni órákon át egy útlevélért/ telefonért.

Ezt követően megszülettek a gyerekek és újabb hiányérzet rakódott a meglévőre – a két kéz szabaddá tétele a táska és egyéb zavaró tényezők alól. Az övtáska továbbra sem volt meg, holott nagyobb szükség volt rá, mint valaha, azonban a kapható sportos, számunkra végtelenül unalmas darabokra nem vitt rá a lélek. Így már csak a sors kellett hozzá, hogy az utunkba kerüljenek a gyönyörű textilbőr anyagok, amelyek elindították a fantáziánkat és a kiegészítő fém kellékek, a forma és mellé az eszme már jöttek maguktól. „Viseld elegánsan a szabadságod” az Evadam övtáska mottója, amelyet az elégedett vásárlók és visszajelzéseik maximálisan vissza is igazolnak.

instagram
facebook
a

Adatkezelési felület