Fizetési módok

Banki előre utalás

Tekintettel a termék egyedi gyártására, annak ellenértékét banki átutalás útján rendezheti. A termék gyártását a szállítási költséggel növelt árának beérkezését követően kezdjük el. Az átutaláshoz szükséges adatok:

  • Kedvezményezett bankja: CIB Bank
  • Kedvezményezett neve: Tomka Emese
  • Kedvezményezett számlaszáma: 10700392-71138143-51100005

Szállítási módok és díjak

FOXPOST házhozszállítás

A kézbesítő a kézbesítés napján, telefonon egyeztet a címzettel a kiszállítást megelőzően. A küldemények kiszállítása munkanapokon 8:00-17:00 között történik. Az át nem vett küldemények automatikusan visszaszállításra kerülnek.

Kiszállítás időtartama: 3-4 munkanap

A szállítás díja: 1 db termék esetén bruttó 2200 Ft, több termék rendelése esetén változhat.

FOXPOST csomagautomata

Kényelmes és költséghatékony szállítási mód a FOXPOST csomagautomatába való szállítás. Amint megérkezett a küldemény a célautomatába, automatikusan SMS-ben és e-mailben is elküldik a címzettnek az átvevő kódot, mellyel 3 napig tetszőleges időpontban átveheti a küldeményét (a 3.napot követően a küldemények visszaszállításra kerülnek a FOXPOST raktárába, ahol – Az ügyfélszolgálattal történő egyeztetést követően – át lehet venni a küldeményt, vagy vissza lehet küldetni a kívánt automatába). Kattintson ide az Önnek megfelelő csomagautomata kiválasztásához!

A szállítás díja: 1 db termék esetén bruttó 1500 Ft, több termék rendelése esetén változhat.

MPL csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítés

A szállítás díja: bruttó 990 Ft/db.

MPL háznál történő kézbesítés

A szállítás díja 0-10 kg-ig: bruttó 1990 Ft/db.

Személyes átvétel

Budapesti és szentendrei átvételre előzetes (helyszínre és időpontra vonatkozó) egyeztetést követően van lehetőség. Szállítási költség ebben az esetben nem terheli a vevőt.

Adatkezelési felület