Fizetési módok

Banki előre utalás

 

Tekintettel a termék egyedi gyártására, annak ellenértékét banki átutalás útján rendezheti. A termék gyártását a szállítási költséggel növelt árának beérkezését követően kezdjük el. Az átutaláshoz szükséges adatok:

  • Kedvezményezett bankja: OTP Bank
  • Kedvezményezett neve: Pintér Balázs
  • Kedvezményezett számlaszáma: 11773054-07211335-00000000

Szállítási módok és díjak

FOXPOST házhozszállítás

 

A kézbesítő a kézbesítés napján, telefonon egyeztet a címzettel a kiszállítást megelőzően. A küldemények kiszállítása munkanapokon 8:00-17:00 között történik. Az át nem vett küldemények automatikusan visszaszállításra kerülnek.

Kiszállítás időtartama: 3-4 munkanap

 

A szállítás díja: 1 db termék esetén bruttó 1700 Ft, több termék rendelése esetén 2400 Ft.

FOXPOST csomagautomata

 

Kényelmes és költséghatékony szállítási mód a FOXPOST csomagautomatába való szállítás. Amint megérkezett a küldemény a célautomatába, automatikusan SMS-ben és e-mailben is elküldik a címzettnek az átvevő kódot, mellyel 3 napig tetszőleges időpontban átveheti a küldeményét (a 3.napot követően a küldemények visszaszállításra kerülnek a FOXPOST raktárába, ahol – Az ügyfélszolgálattal történő egyeztetést követően – át lehet venni a küldeményt, vagy vissza lehet küldetni a kívánt automatába). Kattintson ide az Önnek megfelelő csomagautomata kiválasztásához!

 

A szállítás díja: 1 db termék esetén bruttó 1200 Ft, több termék rendelése esetén 1400 Ft.

Személyes átvétel

 

Budapesti és szentendrei átvételre előzetes (helyszínre és időpontra vonatkozó) egyeztetést követően van lehetőség. Szállítási költség ebben az esetben nem terheli a vevőt.