Fizetési módok

Banki előre utalás

Tekintettel a termék egyedi gyártására, annak ellenértékét banki átutalás útján rendezheti. A termék gyártását a szállítási költséggel növelt árának beérkezését követően kezdjük el. Az átutaláshoz szükséges adatok:

  • Kedvezményezett bankja: CIB Bank
  • Kedvezményezett neve: Tomka Emese
  • Kedvezményezett számlaszáma: 10700392-71138143-51100005

Szállítási módok és díjak

FOXPOST házhozszállítás

A kézbesítő a kézbesítés napján, telefonon egyeztet a címzettel a kiszállítást megelőzően. A küldemények kiszállítása munkanapokon 8:00-17:00 között történik. Az át nem vett küldemények automatikusan visszaszállításra kerülnek.

Kiszállítás időtartama: 3-4 munkanap

A szállítás díja: 1 db termék esetén bruttó 2200 Ft, több termék rendelése esetén változhat.

FOXPOST csomagautomata

Kényelmes és költséghatékony szállítási mód a FOXPOST csomagautomatába való szállítás. Amint megérkezett a küldemény a célautomatába, automatikusan SMS-ben és e-mailben is elküldik a címzettnek az átvevő kódot, mellyel 3 napig tetszőleges időpontban átveheti a küldeményét (a 3.napot követően a küldemények visszaszállításra kerülnek a FOXPOST raktárába, ahol – Az ügyfélszolgálattal történő egyeztetést követően – át lehet venni a küldeményt, vagy vissza lehet küldetni a kívánt automatába). Kattintson ide az Önnek megfelelő csomagautomata kiválasztásához!

A szállítás díja: 1 db termék esetén bruttó 1500 Ft, több termék rendelése esetén változhat.

Személyes átvétel

Budapesti és szentendrei átvételre előzetes (helyszínre és időpontra vonatkozó) egyeztetést követően van lehetőség. Szállítási költség ebben az esetben nem terheli a vevőt.

Adatkezelési felület